No recess!

_DSC9214-Edit

Februar je mesec u kojem se polako predstavljaju predstojeće kolekcije. Kako je oko nas i dalje hladno vreme u radnjama se već uveliko sve vrti oko Proleća, i možda je to prava prilika da odaberemo komade u koje ćemo investirati ove godine. Ovom prilikom sam želela da vam predstavim dugo očekivanu žensku kolekciju brenda Mantra kao i tek pristiglu kolekciju Vans patika za Proleće/Leto 2015.te. Po meni, uvek treba investirati u udobne komade koji će biti spremni da isprate vaš svakodnevni tempo u stopu, što pomenuti brendovi definitivno poseduju, sudeći po tome kako su se snašli u mom trčanju po O.Š. ,,Matko Vuković,, čijem se rukovodstvu ovom prilikom posebno zahvaljujemo na ustupanju prostora za slikanje i razumevanju.

_DSC8923_800pix 2

February is the month of the New Upcoming Collections. As the weather around us is still chilly, in the Shops is already a Spring time, and that might be the right time to pick the main pieces in which we are going to invest this year. In this post I wanted to present to you a long waited women collection of the brand mantra and a new arrivals of Vans sneakers for Spring 2015. If you ask me, it’s always a good idea to invest in comfortable pieces which are able to follow your personal tempo side by side, which this items certainly did in my running through the Elementary School ,, Matko Vukovic,,. Big thank goes to them for letting us use their space!

_DSC9043_800pix

P.S. Zahvaljujemo se i Goranu Drakuliću na društvu, strpljenju, punoj bateriji na aparatu, pomoći oko post produkcije i ovim putem mu čestitamo rođendan sa danom zakašnjenja!! Srećan ti rođendan D!

_DSC9079_800pix

_DSC9060-Edit _DSC8970-Edit _DSC9161-Edit _DSC9138-Edit _DSC9196-Edit
_DSC9224-Edit-2 _DSC9184_800pix 2

Sweatshirt – ItsMantra

Sneakers – Vans (OfficeShoes)

Leggings – ItsMantra

Comments

comments

One thought on “No recess!

Would love to hear what do you think

WordPress spam blocked by CleanTalk.