Vans is Everywhere

_MG_0897

Veoma je zanimljivo naći način da uđete u ovakve rezidencijalne objekte koji su inače zatvoreni, odnosno imaju interfon na koji se niko ne odaziva. Pukom srećom, mi smo naišli na veoma ljubaznog električara koji se tu zadesio na dužnosti i pustio nas unutra sa rečima da većina Subotičana ni ne zna za ovo mesto i da imamo šta i da fotografišemo. Mi smo ga pronašli sasvim slučajno kada smo se iznervirani premestili sa prvobitno planirane lokacije zbog jakog sunca, i na kraju se sve savim lepo uklopilo.

Nadam se da vam se dopada ova Vans uniformisanost, ili je  možda bolje pitanje koji vam se predmet najviše dopada?

_MG_0782

To me it so interesting to find a way how to get into this old residential buildings which are usually close, or better to say, have intercom on which nobody ever react. With stroke of luck we found a very kind electrician who was here on a duty and let us in with words that most of Subotica folks dont even know for this place and that we have a plenty of things to see there. We found this place by accident, after we changed the first location that we had in our minds, due to the hard Sun, but after all it fitted perfectly.

I hope you like this Vans uniformity, or perhaps the better question is which of the items you like the most?

_MG_0815

_MG_0809

_MG_0858

_MG_0945

_MG_0868

_MG_0888

_MG_0890

_MG_0940

_MG_0956

_MG_0970

Sweatshirt – Vans

Leggings – Legend

Sneakers – Vans

Bag – Vans

Key pendant – Vans

Wallet – Vans

Sunglasses – Vans

Comments

comments

4 thoughts on “Vans is Everywhere

 1. Nedavno sam naisla na tvoj blog, dopalo mi se kako pronalazite odlicne lokacije, nesto za sta ja nemam hrabrosti da samo zakucam nekome na vrata 🙂 neka mesta sam i prepoznala…a od celog outfita, najvise mi se dopao novcanik+torba!

  1. Hvala ti Majo,
   Odavno se vec divim tvojim fotografijama tako da mi je neobicno drago da si pronasla moj blog 🙂
   Moras da krenes sa kucanjem ili sa vrebanjem elektricara iz prikrajka, inace cemo svi ostati uskraceni predivnim fotografijama koje su mogle tako nastati.
   Zelim ti kreativno popodne!

Would love to hear what do you think

WordPress spam blocked by CleanTalk.